1946 – L’origen


Tapisseria Ballesté som una empresa de caràcter familiar, fundada l’any 1946 a la ciutat de Lleida per la primera generació de les tres que fins avui som al teu costat.

Originalment, ens trobàvem al carrer Palma, número 40 amb el nom “Tapiceria La Moderna”, fundada per Josep Ballesté Stop i el seu antic soci.


1962 – El Nou Taller    


L’any 1962, per mostrar el caràcter familiar del negoci, es va canviar el nom a “Tapisseria Balleste”. Amb el canvi de nom també va arribar el canvi de local al carrer Princep de Viana 87/89, local que fins al dia d’avui tot i haver rebut continues actualitzacions, i més recentment ampliacions, continua sent el mateix i en la mateixa ubicació a la ciutat de Lleida.


1968 – La Segona Generació 


L’any 1968, va entrar la Segona Generació de la família Ballesté al taller. En primer lloc el fill gran, i mes tard, al 1971, un dels fills petits de la família també va iniciar el seu aprenentatge. Els fills hem treballat fent créixer i donant continuïtat al negoci fins al 2020, durant aquest temps hem viscut la jubilació de l’avi, qui ho va fundar, i l’entrada de la Tercera Generació al 1996, fill de la segona generació i qui actualment gestiona la Tapisseria.


1996 – La Tercera Generació     


Actualment i gràcies a l’experiència tant dilatada i transmesa de pares a fills, som la Tercera Generació d’una familia artesana de Tapissers, experts en pells, cuirs i coneixedors de tots tipus de materialsOferim servei tant a particulars, decoradors i assessorament per la realització de grans projectes.

Especialitzats en cortinatge, entapissat de cadires, sofàs, butaques, pufs i tot tipus d’articles de decoració sempre sota les directrius de l’artesania i el treball individualitzat, realitzat amb les mans des de fa 58 anys.