Confecció, reparació i entapissats de capçals a mida. Confeccions amb gran nombre d’acabats i sempre realitzats sota les estrictes directrius del client. Possibilitat d’incrustar-hi endolls, ports USB, afegir il·luminació, definir la forma, la textura o el material. També disposem de llençols, matalassos i coixins per gaudir del millor descans.


Treballem amb les pells de mes alta qualitat o materials sintètics respectuosos amb el medi ambient i amb baixes emissions en la seva fabricació. Possibilitat de realitzar amb fusta vista, diferents terminacions tèxtils o amb diferents textures/teles per aconseguir efectes diferencials i realment sorprenents.


Durant la confecció, deixem el bastidor nu per reparar-lo en cas que es tracti d’un entapissat o es confecciona a mida per una unitat produïda des de zero. Sempre treballem amb fustes d’alta resistència i tractades per aguantar la durada del pas del temps. Podràs escollir l’acabat i la densitat que mes encaixi a la teva llar i afegir tots aquells complements que desitgis.